SCHIP MEESTER

Het water op met Kapitein Piet. Met uw partner, gezin, team of vriendengroep. Samen haal je alles uit het schip en de elementen. Leerzaam, sportief én avontuurlijk. Bedoeld om je veilig en zeker te voelen aan boord. Eigenlijk een must-do voor iedere zeiler. Ja, ook voor crews van motorboten.

Dé uitdaging voor Kapitein Piet is er voor te zorgen dat u steeds, onder alle omstandigheden vaart zonder stress!  Dit welteverstaan op uw eigen schip, met uw eigen bemanning.

De volgende onderdelen komen zeker aan bod;

  • Boathandling
  • Motormanoeuvres
  • Zeilmanoeuvres
  • Leven aan boord, in de haven, op het meer, op de Schelde, op de Noordzee, op de Oceaan

Uw ganse schip wordt ontleden, de waaroms en hoe’s worden beantwoord.

“Piet is meer dan een schipper. Een schepper! Onze droom kwam tot leven met hem aan het roer…”

In het kort

  • Het water op met uw partner, gezin, team of vriendengroep.
  • Leerzaam, sportief én avontuurlijk.
  • Prijs op aanvraag.

Bel of mail voor de vele mogelijkheden

Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet wat je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.

Educatie, coaching & avontuur

OP AVONTUUR

Comfortabel varen, plezier, avontuur. Het programma draait om de ervaring van het leven op zee en fine-tuning van de zeilvaardigheid. Kies een doel en bestemming en ga op avontuur… goed en veilig georganiseerd dankzij de ervaring van Kapitein Piet.

DE ERVARING VAN JE LEVEN

Once in a lifetime experience. De tijd van je leven. Een varende ervaring. Maak geen tochtje, maar onvergetelijke reis. De wereld ligt aan je voeten. Piet is de schepper en schipper van de reis van je leven. Als je het kan, moet je het doen. 

Contact

Met alleen een schipper krijg je een schip niet in beweging. Dat vraagt om een team. Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.