Op avontuur

Een goede voorbereiding alvorens op avontuur te trekken. Indien u bv de Noordzee op wil, dan wordt voorbereiding uiterst belangrijk.  Dit begint bij het beheersen van uw schip onder alle omstandigheden, uw schip mag geen enkel geheim hebben voor u.

Wees ervan overtuigd dat uw schip op en top is uitgerust in functie van de ervaring en kennis van uzelf en uw bemanning om zeer aangenaam en veilig te kunnen varen en zo je avontuur zorgeloos aan te gaan.

Laat uw vaar-vaardigheid stralen op alle mogelijke vlakken !

“Piet is meer dan een schipper. Een schepper! Onze droom kwam tot leven met hem aan het roer…”

In het kort

  • Het water op met uw partner, gezin, team of vriendengroep.
  • Leerzaam, sportief én avontuurlijk.
  • Prijs op aanvraag.

Bel of mail voor de vele mogelijkheden

Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet wat je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.

Educatie, coaching & avontuur

OP AVONTUUR

Comfortabel varen, plezier, avontuur. Het programma draait om de ervaring van het leven op zee en fine-tuning van de zeilvaardigheid. Kies een doel en bestemming en ga op avontuur… goed en veilig georganiseerd dankzij de ervaring van Kapitein Piet.

DE ERVARING VAN JE LEVEN

Once in a lifetime experience. De tijd van je leven. Een varende ervaring. Maak geen tochtje, maar onvergetelijke reis. De wereld ligt aan je voeten. Piet is de schepper en schipper van de reis van je leven. Als je het kan, moet je het doen. 

Contact

Met alleen een schipper krijg je een schip niet in beweging. Dat vraagt om een team. Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.