De ervaring van je leven

Heel veel watersporters hebben “hun” droom en kunnen, mogen deze niet waarmaken, wat de reden ook moge zijn.  Hoe mooi kan het zijn om met familie en/of vrienden een serieuze tocht te maken, bijvoorbeeld naar de Middellandse Zee, Azoren, Canarische Eilanden of Scandinavië!

Ieder maal als een tocht gerealiseerd en geslaagd is zal dit een soort van overwinningsgevoel geven. Doch alvorens een dergelijke droom aan te pakken moet er heel veel gebeuren!

Stap 1: van waar naar waar wilt u varen ?

Stap 2: heeft u het juiste schip om uw traject te varen ?  Hoe bepaalt u of uw schip goed is voor uw gekozen traject ?

Stap 3: met wie wilt u uw droom waarmaken?  Maakt u de juiste keuze van uw bemanning?  Hoe beslist u of een bemanningslid wel het juiste is?  Heeft u de juiste karakters bij elkaar? Wat weet u van de gezondheid van uw opvarenden?  Kent u de “echte” ervaring van uw bemanning?

Heeft u voor ieder domein een ervaringsdeskundige of getrainde persoon aan boord?  Zijn alle taken en verantwoordelijkheden juist verdeeld?

Kent en beheerst iedereen zijn taak en verantwoordelijkheid?

Stap 4: kennis van uw schip, technisch, hoe te varen met uw schip in alle weersomstandigheden.

Stap 5: heeft u voldoende kennis van boathandling ?

In het kort

  • Maak de zeiltocht van uw leven.
  • Inclusief uitvoerige screening en voorbereiding
  • Prijs op aanvraag

Bel of mail voor de vele mogelijkheden

Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet wat je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.

Educatie, coaching & avontuur

OP AVONTUUR

Comfortabel varen, plezier, avontuur. Het programma draait om de ervaring van het leven op zee en fine-tuning van de zeilvaardigheid. Kies een doel en bestemming en ga op avontuur… goed en veilig georganiseerd dankzij de ervaring van Kapitein Piet.

DE ERVARING VAN JE LEVEN

Once in a lifetime experience. De tijd van je leven. Een varende ervaring. Maak geen tochtje, maar onvergetelijke reis. De wereld ligt aan je voeten. Piet is de schepper en schipper van de reis van je leven. Als je het kan, moet je het doen. 

Contact

Met alleen een schipper krijg je een schip niet in beweging. Dat vraagt om een team. Het team van Kapitein Piet beantwoordt graag je vragen, helpt je graag op weg en doet je graag suggesties. Aarzel niet om welke vraag dan ook te stellen.